Design Design Design Design Design Design Design Design Design

Design

Een nieuwe dimensie in tijd, mode aan je pols!

De ontwerper Rop Ranzijn ontwierp het eerste Nederlandse platte design horloge voor Drijfhout te Amsterdam, voor het merk Philipp Bellini.

De ontwerpen van Rop Ranzijn kenmerken zich door een interessante combinatie van uitgebalanceerde functionaliteit en representatieve vormgeving. In het voor Philipp Bellini ontworpen horloge wordt dit subtiel benadrukt.

Vormgeving en schoonheid zonder opsmuk of fa├žade kenmerken dit dames- en herenhorloge. Het innovatieve ontwerp zet een uitroepteken bij de persoonlijkheid van de drager.

Het werd prachtig gefotografeerd door o.a. Paul Huf en heeft een prominente plaats in zijn laatste overzichtsboek. Verder was er veel aandacht voor in de grote mode- en designmaandbladen.

Het horloge is opgenomen in de permanente expositie van het Goud-, Zilver- en Klokkenmuseum te Schoonhoven.

In een persoonlijke brief van H.K.H. Koninging Beatrix aan Rop Ranzijn, reageert H.K.H. met lof over het ontwerp van het horloge.

Voor vuilcontainers, bedacht Rop een grote sticker met afbeeldingen, zoals rozen, klimop enz. om de containers weg te laten vallen in hun natuurlijke omgeving.

KNEEPJES

Een serie vrolijke knijpers, met verschillende afbeeldingen, om de saaie waslijn op te vrolijken.

Rop Ranzijn op Instagram

projecten