Meubels Meubels Meubels Meubels Meubels Meubels Meubels

Meubels

Rop Ranzijn heeft geƫxposeerd in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Ook heeft hij gepubliceerd in het TV programma 'Uit de Kunst' en in het maandblad 'Avenue'. Ook hebben vele woonbladen aandacht besteed aan zijn vernieuwende creaties.

Rop Ranzijn ontwierp een revolutionaire babywieg, kinderstoel en aankleedtafel. Moderne ouders herkennen zichzelf in het ronde, stoere en duidelijk herkenbare ontwerp, waarmee Rop Ranzijn de kindermeubelen uit de sfeer van de roze wolk heeft gehaald.

Website Buiswieg: www.buiswieg.nl

Deze meubels zijn verkocht bij o.a. de Bijenkorf, Prenatal en de Bonnetterie in Nederland, maar ook in Rome, Parijs en Belgiƫ. Tevens heeft hij een brede collectie projectmeubels ontworpen. Veelvuldig zijn de vernieuwende ontwerpen in mode-, vrouwenglossies en lifestyle magazines getoond.

Quarter 
Quarter is een opklapbare designstoel, met een vormgeving die uitblinkt in eenvoud en die toch moeiteloos de show steelt in elk interieur. De rugleuning van de stoel wordt gevormd door een opwaarts gerichte driehoek, die rechtstreeks in de armleuning overvloeit. Het zitoppervlak vormt een kwart van een cirkel. Dankzij de licht kantelbare zitting zijn de stoelen in een hand -omdraai in te klappen en laten zich gemakkelijk stapelen.

Singer Stoel
Voor  in de tuin van  het Singer Museum in Laren heeft Rop Ranzijn de oude stoelen  vanaf een foto van het echtpaar William en Anna  Singer opnieuw gereproduceerd.  Het prachtige ontwerp van deze  terras stoelen zijn  uit de tijd van de” Amsterdamse School.

Rop Ranzijn op Instagram

projecten