Parfum Parfum Parfum Parfum Parfum

Parfum

Rop Ranzijn heeft diverse flacons voor grote parfum-merken ontworpen. Een klein overzicht:

De parfumflacon voor Frans Molenaar en Edgar Vos. Dit ontwerp voor Frans Molenaar is geëxposeerd in het Musée International de la Parfumerie te Grasse in Frankrijk.

Ook in het Parfum Museum in Nederland heeft deze flacon een waardige plek.

Flacon Frans Molenaar ON 13

De Nederlandse ontwerper Rop Ranzijn is ook de bedenker van deze flacon: een strakke, trapeziumachtige vorm met schuin weglopende puntdop.

De vorm van de flacon vertoont overeenkomst met de kop van een zachtjes op het water deinende fuut, die zich keer op keer onderdompelt, gesteld als hij is op koele frisheid en helderheid van het sprankelende water.

Flacon Edgar Vos

Voor de couturier Edgar Vos bedacht Rop Ranzijn een architectonische vorm, voortkomend uit het mooie logo van Edgar Vos.

De essentie van luxe, strak en heldere, ondubbelzinnige vormen. Hoewel ze uiterst moeiljk en vooral fijngevoelige details vertonen qua afwerking en compositie, weten ze toch de basisvorm van Edgars logo te behouden.

Deze dameslievende couturier is ondertussen een ware klassieker geworden. Hij weet met behoud van traditionele waarden prachtige ontwerpen te maken.

Aquarius,
"een vucht van de zee"


Lopend langs het mooie strand van Andalusië vond de ontwerper Rop Ranzijn een prachtige schelp.
Deze prachtige schelp met zijn welvingen en spiralen die het geheim kennen van de grootste kracht in de kleinste vorm, van de edelste lijn in de volste massa.
Deze schelp vormde de inspiratie voor de parfum-flacon , transparant en  helder  van vorm.

De Geur
Een nieuwe dag vol nieuwe avonturen vraagt om een levendig aroma.
Een geur die energie en daadkracht verraadt. Het parfum is fris, ongedwongen en perfect uitgebalanceerd,
met zijn toetsen van quajachout, grapefruit en gember is deze geur voor de vrouw de ideale partner om de dag vol energie aan te vatten.
Een stijlvolle verpakking die doet dromen over de zee.
Een absolute "must have" Een gedroomd geschenk.

Rop Ranzijn op Instagram

projecten